Napló

Láttatok már ilyet. Azért elmesélem.

Friss topikok

  • _ági: Szia Andorka! Nagyon Sok Boldog 2. születésnapot kívánunk!!!! Nagyon sok puszi, hamarosan találk... (2009.11.04. 12:48) olyan nehéz
  • Daró: Zigike! Boldog vagyok, hogy hallatod a hangodat! Azon vagyunk, h . legyen olvasnivalótok! Sok pusz... (2009.05.13. 21:36) Lassan három hónap
  • Zigike: Sziasztok kedveseink! Nem is tudtuk, hogy újra lehet olvasni rólatok itt... Mindenesetre örülünk ... (2009.04.29. 18:12) Márciusi ifjak
  • dzsudi: Sziasztok! Nagyon szép kislány zsófika,büszkék lehettek rá.Lászik a fényképen hogy Andorka is nag... (2009.02.26. 00:35) tizedik
  • Zigike: Szia Andorka! Gyógyulj meg minél hamarabb! Klasszak a fotók! Puszi: Keresztanyádék (2009.01.06. 11:04) szilveszter

Márciusi ifjak

2009.03.14. 22:29 - Daró

Kedves Mindenki!

 

Kis kihagyás után újra jelentkezik a híradó. Elnézést kérek mindenkitől aki rendszeresen látogat minket, de két gyerek mellett blogolni pont kétszer nehezebb mint egy mellett :-)

Jól vagyunk. Zsófika holnap lesz épp egy hónapos, és el kell mondjam nagyon jó kislány. Eszik, néha büfizik, alszik. Az esték sem túl neccesek, kb. éjfélig folyamatos sírás van, utána viszont egy evéssel alszik hajnalig vagy reggelig. Szépen fejlődik, a súlya két hetes korára bőven meghaladta a születési súlyát, ami teljesen rendben van, illetve a múlt héten 4490 g volt. Emelgeti, forgatja a fejét és átható tekintettel fürkészi az arcunkat.

Már szokott sétálni, szereti a friss levegőt. Bár ez a március eddig frissebb mint amilyet elvárnánk, de sebaj, lesz még melegebb is. Holnap megyünk sétálni négyesben a Farkasszigetbe, biztosan készítünk fotókat, emlékeztetőül a lelőhely

www.picasaweb.com/daroczi.imre

Most fejezte be az evést, 110gr :-) öt perc alatt egy ilyen csepp lánytól szép teljesítmény.

Andorka rohamosan fejlődik. Nem tudom írtam-e már, de a hónap elején( 1-én) kinőtt a foga. Jupiiiii. Egyből kettő alul, bár azóta csend van. Manapság Ő is viszonylag jól alszik, egy éjszakai felébredéssel (és evéssel) kihúzza este 9-től kb. reggel 7-ig.

Zsófikához fűződő kapcsolata határozottan pozitív. Puszit szinte más nem is kap. :-) Néha kicsit kisajátítana minket, egyenként vagy együtt, ilyenkor ráncigálja Zsófinak a lábát (ez azt jelenti, tegyük le). Tulajdonképpen vidámnak és kiegyensúlyozottnak látszik. Nagyon reméljük, hogy ez így marad!

Andorka nagyon szeret énekelni is. Szépen utánozza az általunk használt szavakat, csak hát fogak nélkül nem mindig sikerül... továbbá tud szájharmonikázni, dobolni és játék szintetizátoron játszani. Kezdi tanulgatni a foci alapvető szabályait is. A formakereső játékba nemcsak a hengert, hanem a kockát is bármikor bele tudja dobni. Néha még a háromszög alapú oszlopot is. :-) (Ezt valószínüleg az apukájától örökölte.)

A kommenteket mind a négyen szívesen olvasnánk ( ha írna valaki)! :-) Ezúton üzenjük Gyöngyi néninek, hogy ajándék lenne számunkra, ha néha megosztaná velünk a gondolatait. :-))))

Most búcsúzunk.

Andorka, Zsófika és a szüleik

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://andorka.blog.hu/api/trackback/id/tr541002599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ági_ 2009.03.18. 09:53:13

Szia Zsófi, szia Andor!

Most, hogy végre sikerült újra regisztrálni magam, végre írhatok nektek, és köszönthetlek Zsófi, itt, a blogon is!!! :)

Nagyon örülök, hogy ilyen jól érzitek magatokat, és már alig várom, hogy megint találkozzunk és játszhassunk! Nem telik el nap, hogy ne gondolnék rátok, vagy ne nézegessem meg a képeiteket, úgyhogy noszogtassátok Apát és Anyát, hogy rendszeresen frissítsék a fényképállományt. Kitünő hangulatjavító, mindenkinek csak ajánlani tudom... :)

Millió puszi Nektek, és gratula Andornak a fogacskákhoz, remélhetőleg hamarosan találkozunk!!
Ági

Zigike 2009.04.29. 18:12:02

Sziasztok kedveseink!

Nem is tudtuk, hogy újra lehet olvasni rólatok itt... Mindenesetre örülünk neki, és majd írogatunk is. Már ha esetleg elfelejtenénk valamit telefonon megbeszélni. :-)
Nagyon szépek a képek a picasan, de azért itt is jó volt régen nézegetni őket a címükkel együtt...

Remélem, akkor vasárnap látjuk egymást!

Pussz: Zigikéék
süti beállítások módosítása