Napló

Láttatok már ilyet. Azért elmesélem.

Friss topikok

  • _ági: Szia Andorka! Nagyon Sok Boldog 2. születésnapot kívánunk!!!! Nagyon sok puszi, hamarosan találk... (2009.11.04. 12:48) olyan nehéz
  • Daró: Zigike! Boldog vagyok, hogy hallatod a hangodat! Azon vagyunk, h . legyen olvasnivalótok! Sok pusz... (2009.05.13. 21:36) Lassan három hónap
  • Zigike: Sziasztok kedveseink! Nem is tudtuk, hogy újra lehet olvasni rólatok itt... Mindenesetre örülünk ... (2009.04.29. 18:12) Márciusi ifjak
  • dzsudi: Sziasztok! Nagyon szép kislány zsófika,büszkék lehettek rá.Lászik a fényképen hogy Andorka is nag... (2009.02.26. 00:35) tizedik
  • Zigike: Szia Andorka! Gyógyulj meg minél hamarabb! Klasszak a fotók! Puszi: Keresztanyádék (2009.01.06. 11:04) szilveszter

Mámamégmavan azaz augusztus 16

2010.08.16. 22:38 - Daró

Esik. Kitartóan és könyörtelenül, eddig 79 miliméter ami elég sok.

A gyerekek alszanak, Era vasal rendületlenül, én pedig megpróbálom össszefoglalni az elmúlt négy hónap eseményeit.

Zsófika tökéletesen és sokat járkál, szalad és beszél egyfolytában. Beszél, ez persze túlzás, ilyesmiket mond hogy 'den ami azt jelenti igen (iden) és bólint hozzá, a mamit következetesen Mininek mondja, pedig ki tudja ejteni a mamit is.

Egyre többet viccelget, humorizál, pl. ha azt kérjük mondja "mama" akkor általában azt mondja méjre változtatott reszelős hangon hogy papa, és ezen jót mulat.

Nem túl régen volt egy kis balesete, aki nézi a picasán a képeket annak feltűnhetett hogy be volt ragasztva a homloka. Mert elesett amikor épp a mátrában túráztunk, beütötte a fejét ami vérzett nagyon, ilyesztő volt. Kórház, kötözés, varrás nem volt de a seb maradandó.

Andorka egyre akaratosabb, illetve ha kérünk valamit, sokszor cak azért se' csinálja, inkább meggebedne, és nem nagyon tudunk rá hatni sajnos. Közben pedig végtelen aranyos, érzékeny, kedves, értelmes kisfiú, de néha megszállja valami démon. Sokszor megkockáztatom nem is akar már rossz lenni de nem bírja abbahagyni.

Van felírva néhány dolog amiket feltétlen le akarok írni, most ezek jönnek:

Andorka a tarhonyát tarfonyának mondja, nagyit agyinak hívja, ezt Zsófi is átvette.

Szeretne sokat pípívózni (porszívózni) kilocsolni az Era entémáját (intim lemosó)

Aztán ha már kirosszalkodta magát, akkor szól hogy moffárjótfogadok.

Mivel jól van nevelve, sokszor mondja: egészségégedre ha iszunk/eszünk előtte, és az anyját gyakran megkérdi milyen ruvát is vett fel. Majd közli vele hogy jól áll, csinos, stb. standard dumák amiket próbálok neki tanítani mit is szeretnek hallani a nők.

Kitaláljátok mik a hópelyhek? Segítek: visszajöttem enni hópelyheket (gabonapelyhet)

A Tantum Verdét következetesen Ping-pong verdének hívja, a védősisakot védősisapnak.

A vetítőt sajnos nem írtuk fel minek mondta pedig az is jó volt.

Zsófika is tud settenkedni (anno Andornál tűnt fel ez a görnyedt lopakodás), kézen fogva sétálgat a bátyjával. Minden reggel boldogan üdvözlik egymást, összebújnak, együtt isszák a reggeli kakaójukat.

Egyre többet játszanak együtt ( felváltva találják ki a témát, de mindig huncutkodás lesz a vége). Ebből adódóan sokkal több a vita köztük,mint eddig. Ezeket Zsófi ordítva, Andor férfiasan erőszakkal próbálja megoldani.:-)

Zsófikának 11 foga van , 85 cm, 12kg.

Andorka még 4 fogra vár, 100cm, 16kg.
Most nem jut egyéb az eszembe, megyek hát és jön a nejem, aki befejezi a befejezhetetlent.
Legyetek jók!

Mi
 

A bejegyzés trackback címe:

https://andorka.blog.hu/api/trackback/id/tr92226736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása